Blog Categories

Blog Categories

Napsali o nás

Ověřený zákazník
5.005.005.005.005.00
Výhody:
Dobré ceny Luxusní servis Přímý prodejce značky Elinchrom Komunikace na velmi vysoké úrovni
Celkový názor:
Neskutečně férový a profesionální přístup. V tomto obchodu jsem zakoupil zboží jehož součástí byla i voština pro velký beautydish. Majitel obchodu mi pomohl s výběrem a ubezpečil se, že nechybí nic pro to, abych mohl vybrané produkty používat v mém světelném parku. Navíc ještě ten samý den, kdy zboží dorazilo do mého ateliéru, volal, aby se ubezpečil, že velká voština dorazila v pořádku. Taková starost o zákazníka je u nás ojedinělá. Rozhovor se mnou vedl na příjemné profesionálně přátelské úrovni. Kvalita komunikace obchodu je prostě ještě vyšší než pětihvězdičkový standard. Svým přístupem může tento obchod sloužit jako příklad profesionality!


13.06.2021

Ověřený zákazník
5.005.005.005.005.00
Výhody:
Rychlé dodání Elinchrom výrobky


29.06.2020

Ověřený zákazník
5.005.005.005.005.00
Výhody:
Good service.


03.05.2020

Ověřený zákazník
5.005.005.005.005.00
Celkový názor:
Spolehlivý obchod, fér ceny.


04.03.2020

Ověřený zákazník
5.005.005.005.005.00
Výhody:
vstřícnost, odbornost, rychlost


20.01.2020

Ověřený zákazník
5.005.005.005.005.00
Výhody:
Rychlost vyrizeni objednavky Vstricnost a osobni pristup


02.12.2019

Ověřený zákazník
5.005.005.005.005.00
Výhody:
Primární dodavatel Elinchrom v Česku, častokrát nejnižší ceny.


11.11.2019

Ověřený zákazník
5.005.005.005.005.00
Výhody:
Přímo od prvního lokálního distributora, nižší ceny než u dalších přeprodejců, vynikající komunikace.


23.09.2019

Ověřený zákazník
5.005.005.005.005.00
Celkový názor:
Vše perfektní, nadstandardní kvalita komunikace a zájem o zákazníka, děkuji


19.09.2019

Ověřený zákazník
5.005.005.005.005.00
Výhody:
pan Čech je velmi ochotny pomoct rychle jednanie spolahlivy


01.01.2021

Ochrana osobních údajů

Zákonný důvod a účel zpracování osobních údajů

Zpracováváme následující osobní údaje:

a) identifikační údaje, kterými se rozumí zejména jméno a příjmení, uživatelské jméno a heslo, IČO a DIČ, pokud jste podnikatel;

b) kontaktní údaje, jimiž se rozumí osobní údaje, které nám umožňují kontakt s vámi, zejména e-mailová adresa, telefonní číslo, adresa pro doručování a fakturační adresa;

c) údaje o naší spolupráci, kterými jsou zejména vzájemná komunikace, údaje o zboží, které jste si u nás objednali, údaje o reklamacích, údaje o plnění vašich smluvních povinností a jejich následné vypořádání, evidence případných porušení smluvních povinností; ecommerce website a údaje pro účetní potřeby.

Tyto údaje nejsou poskytovány třetím osobám. Jsou určeny pouze abychom s vámi mohli komunikovat, například potvrdit přijetí zboží; pro potřeby platby za zboží, či jeho expedici.

Doba uchovávání údajů

Uchovávání osobních údajů je pouze 

• po dobu nezbytnou k výkonu práv a povinností vyplývajících ze smluvního vztahu mezi námi a uplatňování nároků z těchto smluvních vztahů (po dobu 15 let od ukončení smluvního vztahu).
• po dobu, než je odvolán souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely marketingu, nejdéle 15 let, jsou-li osobní údaje zpracovávány na základě souhlasu.
Po uplynutí doby uchovávání osobních údajů správce osobní údaje vymaže.

Vaše práva

Za podmínek stanovených v GDPR máte

• právo na přístup ke svým osobním údajům dle čl. 15 GDPR,
• právo opravu osobních údajů dle čl. 16 GDPR, popřípadě omezení zpracování dle čl. 18 GDPR.
• právo na výmaz osobních údajů dle čl. 17 GDPR.
• právo vznést námitku proti zpracování dle čl. 21 GDPR a
• právo na přenositelnost údajů dle čl. 20 GDPR.
• právo odvolat souhlas se zpracováním písemně nebo elektronicky na naši adresu nebo email, uvedený mezi kontaktními údaji.

Dále máte právo podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů v případě, že se domníváte, že bylo porušeno Vaší právo na ochranu osobních údajů.

Podmínky zabezpečení osobních údajů

Prohlašujeme, že jsme přijali veškerá vhodná technická a organizační opatření k zabezpečení osobních údajů na datových úložištích a úložištích osobních údajů v listinné podobě. A že k osobním údajům mají přístup pouze pověřené osoby.