Skyport Plus - vysílač a univerzální přijímač

Skyport Plus - vysílač a univerzální přijímač

- Categories : Produkty
star
star
star
star
star

EL-Skyport Plus

Elinchrom Skyport Plus © François MarcleyElinchrom Skyport Plus © François Marcley

Po úspěšném uvedení vysílače EL-Skyport Transmitter Plus HS pro Canon®, Nikon®, Sony® a Olympus®, Elinchrom nyní představuje nový systém EL-Skyport Plus.

Elinchrom Skyport PlusElinchrom Skyport Plus

Vysílač EL-Skyport Plus

Nový systém EL-Skyport Plus je ergonomicky navržen, kompaktní a robustní s použitím snadno dostupných baterií AA.
Nabízí rozšířený dosah až 200 m, spouštění blesku a ovládání výkonu všech blesků Einchrom s podporou Skyport. S osmi individuálními frekvencemi a výběrem standardních a rychlostních protokolů je k dispozici 16 možností frekvence, z nichž každá má čtyři skupiny.
Vysílač EL-Skyport Transmitter Plus je kompatibilní s téměř každou kamerou a nabízí otočnou funkci pro optimální orientaci.

Nový EL-Skyport Plus je ergonomicky navržen, kompaktní a robustní.

Elinchrom Skyport PlusElinchrom Skyport Plus

Přijímač EL-Skyport Plus

Přístroj EL-Skyport přijímač Plus spustí téměř každý systém blesku a obsahuje také vestavěný modul Hot-Shoe pro spouštění blesků a současně umožňuje pohodlné připojení na světelný stativ. Při použití ve spojení se vysílačem Skyport HS Plus může být většina blesků nastavena na plný výkon a může být také začleněna do aplikací Hi-Sync (pomocí synchronizačních rychlostí s vysokou rychlostí závěrky, která zmrazí pohyb a kontrolu okolního světla).

Systém Elinchrom Skyport Plus je zpětně kompatibilní se stávajícím systémem Skyport Speed ​​a dopředu kompatibilní s dalšími frekvencemi nabízenými nejnovějšími jednotkami Elinchrom ELB a ELC.

Elinchrom Skyport Plus © François MarclayElinchrom Skyport Plus © François Marclay

Chcete-li ohodnotit tento článek, přihlaste se

Share this content